COSTA DAURADA TELECOMUNICACIONS S.L. neix de la unió entre Joan Madruga i Joaquín García, tècnics en telecomunicacions i sistemes de seguretat.

Després d’una llarga trajectòria amb més de 15 anys d’experiència al servei de  diferents empreses del sector, vam decidir empendre junts aquest nou projecte per  poder oferir als nostres clients actuals i futurs un servei àgil i eficient, capaç de donar solucions al més aviat possible, amb tota la confiança i formalitat que els nostres clients es mereixen.

 

costa daurada telecomunicaciones, tu empresa de antenista en Tarragona

Conscients de les necessitats dels nostres clients, i amb l’esperit de superació intacte des del primer dia, Costa Daurada Telecomunicacions s’interessa per les noves tecnologies, per les noves formes de comunicació, pels canvis continus i per l´adaptació de l’espai de radiodifusió, per la nova era que és a punt d’arribar, pel futur imminent de la televisió 4K o pels continguts Premium i la recent IPTV amb serveis a la carta. Nous estàndards que faran del present un món tecnològic molt més avançat i complex, en el qual serà imprescindible comptar amb un excel·lent equip humà altament qualificat.

Oferim servei d’instal.lació, reparació i manteniment en telecomunicacions i seguretat tant a l’usuari final com a comunitats de propietaris, administracions de finques i empreses de construcció.

Les nostres oficines centrals es troben al centre de Salou, C/ Les Sínies, 3 des d’on oferim serveis d’urgència als nostres clients ubicats a les principals localitats de la Costa Daurada com Salou, Cambrils, Reus, Vila-Seca o Tarragona. El nostre magatzem principal es troba a Alcover des d’on oferim cobertura a les poblacions de l’Alt Camp, La Conca de Barberà i el Baix Camp com Montblanc, Valls, Alcover, etc.

Serveis de telecomunicacions:

 • Televisió:
  – Antenes terrestres TDT i satèl·lit
  – Televisió per satèl·lit
  – Televisió de pagament
  – Descodificadors de totes les marques. HD – SUHD 4K
  – Lte-4G Adaptació d’equips transmissió Dividend Digital
  – Instal·lació i manteniment a comunitats

Comunicació i accessos

– Porters i Vídeoporters
– Conversió de porters analògics a videoporters digitals
– Instal·lació, actualització i manteniment

Seguretat i videovigilància

– Control d’accessos
– Control de presència
– Software de gestió pel control de temps i accés
– CCTV Circuit tancat de televisió – Videovigilància
– Alarmes
– Sistemes de detecció d’intrusió
– Detecció d’incendis
– Extinció d’incendis
– Instal·lació i manteniment
– Xarxes:
– Xarxes de cablejat estructurat
– Xarxes wifi
– Xarxes de fibra òptica

Descarrega aquí el nostre dossier d’informació

diptico-antenista Tarragona CAT

 

 

Si us plau, contacti amb nosaltres per a més informació o pressupost